Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína I

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

22. 4. 2013 16:14

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 761 kJ / 1 616 kcal
Bílkoviny82,64 g
Tuky124,84 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,75 g
Sacharidy38,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dobrou chuť

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 4. 2013 11:18

papa1649:Pepi,moc dobře jsi to připravil:-*Mě by určitě také chutnalo:-p:-K:yes:
Majka8-Maruško s tím solamylem je to jedno,jaký je;-)Já už jsem tady tento přidávala do buchet i do bramborového těsta na knedlíky a do masa zase ten druhý;-)podle toho,který zrovna mám koupený:-)

Bibinka Bibinka

23. 4. 2013 12:27

papa1649:Pepčo, čínu máš bezvadnou a fotku taktéž. Dělám jí hodně podobně a různě jí měním, někdy přidávám i hlívu ústřičnou ap. a určitě to není ta pravá čína, co oni dělají, ale nám čecháčkům moc chutná:-p Dávám 7.boda:yes:

papa1649 papa1649

23. 4. 2013 11:55

Majka8: Díky Majko :-K:-K:-K

Majka8

23. 4. 2013 09:45

Teda holky já jsem tydýt,do číny dávám solamil,vůbec jsem nevěděla že existuje speciál na maso,jinak receceptík stojí za vyzkoušení:yes::yes::yes:a co se týče glutamátu,tak to neřeším,prostě tam šoupnu trochu vegety a hotovo:-))dávám bodík:yes:

papa1649 papa1649

23. 4. 2013 08:36

petra: Díky za bodík:yes:

papa1649 papa1649

23. 4. 2013 08:35

Irule: díky...Josef, posílám:-K

petra

23. 4. 2013 08:03

vy nejste normalní pokud se ti recept nelíbí a nezdá zdraví tak to nevař a nejez vždyt te tu nekdo o to neprosí:-!:-!:-! mě se líbí a chutná dáváam bodík;-)

Irule Irule

23. 4. 2013 07:54

:yes:vypadá to dobře :-p, a fotka je nádherná :yes:, klidně bych si dala na oběd :-p

Cocoska

22. 4. 2013 23:27

papa1649::-)určitě ano;-)

papa1649 papa1649

22. 4. 2013 23:15

Cocoska: Děkuji za bodík, určitě si podle receptu pochutnáte:yes:

Cocoska

22. 4. 2013 23:12

Mě se recept líbí a ukládám si ho, snažím se taktéž vařit bez glutamátů a z čerstvých surovin, ale mám ve špajzu i nějakou tu ""prasárničku"" v podobě vegety a směsí koření. A taky občas pospíchám. Nic se nemá přehánět:-Kbod:yes:

papa1649 papa1649

22. 4. 2013 21:18

rebeka: asi něco jako pan Hruška na Nově (potavinový inspektor), ten se také nerad hádá.:-K

papa1649 papa1649

22. 4. 2013 21:16

aisha: Díky , zdravím do Izraele:-K:-K:-K

rebeka rebeka

22. 4. 2013 21:14

papa1649::-) není zač.. já se hádám nerada.. a jen v sebeobraně:-8:-D:-D;-)

papa1649 papa1649

22. 4. 2013 21:13

rebeka: Děkuji, alespoň jedna žena, která se se mnou nechce hádat.....moc děkuji papa:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: recept na čínu varime cinu cina recept koření na čínu recepty na čínu nakládání masa na čínu recept na čínu-top recepty čina koření na čínu recept jaké kořeni do ciny recept cina jaké koření na čínu koření do číny co obsahuje koření na čínu vaříme čínu-recepty nakládání číny domácí koření na čínu k čemu použít bramborový škrob domaci vyroba vegety top recepty cina

Suroviny: stehno kuřecí, rýže paraboiled, koření čína, škrob, zelenina chinese vegetables mix, vegeta, sůl, chilli paprika čerstvá, cibule, voda, olej

TopRecepty.cz

Čína I

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onAL