Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Anna Kocikova uvařila 3. 6. 2024 18:07 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 12. 2017 11:48 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 12. 2017 11:48 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 12. 2017 11:48 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr!