Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Anna Kocikova uvařila 3. 6. 2024 18:07 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 12. 2017 11:48 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 12. 2017 11:48 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 12. 2017 11:48 Šťouchané brambory s uzeným masem a "voňavou" čepicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné české kuchařské knihy: Podle Rettigové, Sandtnerky i Kejřové se učily vařit a péct celé generace