Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
blaba1 uvařil 13. 2. 2016 11:17 Vepřová kýta à la zvěřina v PH 0 0 Zobrazit detail Vepřová kýta á la zvěřina v PH Okomentovat
18 foto Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii
Rumové kuličky: Nepečené vláčné cukroví s rozinkami se rozplývá na jazyku a díky různému obalení hned máte víc druhů