Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
cathleen uvařila 6. 11. 2017 14:30 Zapečené zelí s bramborem a uzeným 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 6. 11. 2017 14:30 Zapečené zelí s bramborem a uzeným 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 6. 11. 2017 14:30 Zapečené zelí s bramborem a uzeným 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
18 foto Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
9 foto Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář