Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
tejaja uvařila 7. 11. 2017 18:46 Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 11. 2017 18:46 Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 11. 2017 18:45 Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 11. 2017 18:45 Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 7. 11. 2017 18:43 Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Jak na výbornou domácí bezovou limonádu: „Šampáňo“ z květů vyrobíme snadno a za pár korun, s citronem skvěle osvěží