Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Jak správně upéct králíka? Na pekáči je nejlepší půlroční zvíře. Díky těmto tipům bude maso krásně šťavnaté a křehké
Cuketová omeleta: Šťavnatost zajistí cuketa a k lahodné krémovosti pomůže přeložení omelety, ne její otáčení
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience