Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
tejaja uvařila 29. 10. 2020 16:56 Retro bramborový salát se zeleninou a sladkokyselou zálivkou 0 0 Okomentovat
20 foto Soutěž MasterChef Česko 2022 před branami finále opustil Ondra. Rodina už mi chyběla, říká v našem rozhovoru
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik