Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Hitem léta je džem z melounových slupek: Snadná příprava a sladká karamelizovaná chuť potěší úplně každého
Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
recepty73 uvařil 13. 5. 2021 05:25 Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem 0 0 Okomentovat
Sedm rad, jak snadno stáhnout sůl z polévky nebo omáčky. Poslouží nejen vývar a voda, ale také brambora, mléčné produkty či cukr
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience