Domácí majonéza krok za krokem: S tyčovým mixérem ji vytvoříte dokonale hladkou z čerstvých i vařených vajec
Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Anna Kocikova uvařila 7. 7. 2012 08:58 Rybízová marmeláda 0 0 z 8 litrů propasírované šťávy Okomentovat
8 foto Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký
9 foto Špekáčkový kotlík z Kuchařky kačera Donalda je ideálním rychlým letním jídlem, které uvaříte i v kempu