uvařila 16. 7. 2016 13:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2016 13:38
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, kakao, olej, šlehačka pařížská, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník