uvařila 2. 3. 2010 18:33
pridáme soľ, 1ČL čierneho korenia, poriadne zamiešame a dáme na noc do ladničky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2010 18:33
pridáme soľ, 1ČL čierneho korenia, poriadne zamiešame a dáme na noc do ladničky
maso hovězí, ocet, ocet, cibule, sůl, pepř, indický kmín, rajče, petrželka, voda, voda, pasta sezamová
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
Jídelní rozmary slavných: Herec Antonio Banderas má svou restauraci s příznivými cenami, kde vaří i klasickou španělskou paellu