uvařila 2. 3. 2010 18:36
pridáme čierne korenie a trošičku soli (len v prípade, ak sme mäsko oplachovali po vybratí z ladničky)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2010 18:36
pridáme čierne korenie a trošičku soli (len v prípade, ak sme mäsko oplachovali po vybratí z ladničky)
maso hovězí, ocet, ocet, cibule, sůl, pepř, indický kmín, rajče, petrželka, voda, voda, pasta sezamová
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 25. 5. 2024 19:13
Přidáno 25. 5. 2024 09:41
První republika na jídelním stole: Chudí měli maso jen v neděli, bohatí si užívali kaviár. Hitem byl řízek se salátem
Falešné vločkové brownies: Hitem internetu jsou zdravé buchty z vloček, banánů a kakaa, které chutnají božsky i bez cukru a mouky
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná