uvařila 8. 11. 2013 10:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2013 10:59
dýně kürbis, brambory, česnek, koření polévkové, koření kari, smetana ke šlehání, sůl, pepř, olej olivový
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Co dělat, když se v kuchyni říznete nebo spálíte? Pomoci může česnek, citron i vanilka
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz