Statečná Laďka Něrgešová nabídla recept na parádní drobenkový koláč s tvarohem a pudinkem. Příprava je snadná, chuť božská
Jak obalovat tvarůžky, aby při smažení nevytekly? Jednoduchý postup zvládne i začátečník a pochutná si celá rodina
KVÍZ: Jste odborníkem na sýry a jejich využití při vaření? Otestujte si své znalosti a zjistěte, kde ještě možná máte mezírky
Anna Kocikova uvařila 20. 10. 2011 16:46 Šunkové knedlíky s pažitkou 0 0 místo šunky uzené Okomentovat
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček