uvařil 20. 3. 2011 21:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 3. 2011 21:46
tofu, směs zeleninová mražená, smetana, omáčka sojová, koření tajemná bombay, olej, sůl
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoce v době královny Viktorie: Ta měla na talíři pečenou labuť, poddaní hustou kaši a zeleninu, všichni pak speciální vánoční dort
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením