uvařila 12. 4. 2019 20:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 4. 2019 20:52
mouka hladká, tvaroh měkký, kypřící prášek do pečiva, sůl, cukr krupice, cukr vanilkový, šťáva citronová, olej, mléko, máslo, jahody, smetana ke šlehání, vejce, cukr moučkový, jahody, jablko, ořechy vlašské
Myslivecké knoflíky: Originální křehké cukroví se rozplývá na jazyku, oříšky do sněhové vrstvy je lepší speciálně upravit
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost
Česká kuchyně: Jak na ty nejlepší tvarohové knedlíky s jahodami? Pozor na mouku a hnětení!