Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2013 14:47 Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním 0 0 byla jsem velice mile překvapena malým množstvím kostí:-) Okomentovat
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
18 foto Vybíráte lednici? Ty moderní pohlídají trvanlivost jídla a ještě vám poradí, co je potřeba nakoupit