Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
89paja uvařil 4. 5. 2011 11:43 Skořicovo-jablečný beránek nebo bábovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MasterChef Česko 2022: Večeře pro 3 strávníky za 80 Kč? Soutěžící připravili zelňačku, ragú z kuřecích srdíček i karbanátky
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný