Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
Geeluix uvařila 7. 6. 2023 19:38 Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Geeluix uvařila 7. 6. 2023 19:38 Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Geeluix uvařila 6. 6. 2023 08:02 Vepřová pečeně na mrkvi s cibulí 0 0 Zobrazit detail Vepřová pečeně na mrkví s cibulí Okomentovat
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce