Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
lukasvanek237 uvařil 29. 11. 2025 15:11 Pečená jehněčí žebra na jablkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lukasvanek237 uvařil 29. 11. 2025 15:11 Pečená jehněčí žebra na jablkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lukasvanek237 uvařil 29. 11. 2025 15:11 Pečená jehněčí žebra na jablkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lukasvanek237 uvařil 29. 11. 2025 15:11 Pečená jehněčí žebra na jablkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lukasvanek237 uvařil 29. 11. 2025 15:11 Pečená jehněčí žebra na jablkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Křupavé sýrovo-cibulové placky z horkovdušné fritézy si zamilujete: Příprava zabere pár minut, ale chuť je fantastická
Sladká pudinková omeleta je nadýchaná jako obláček. Lehoučkou dobrotu vylepší čerstvé ovoce, přípravu zvládne i začátečník