Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
MartinaGirk uvařila 7. 11. 2022 16:55 Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou
5 foto Chutě posledních Rožmberků: Oblíbený byl bobří ocas s omáčkou i štičí jikry nebo medvědí tlapy na víně
19 foto Velikonoce s Josefem Maršálkem: Velikonoční boží milosti jsou úžasně křehké a jogurt v těstě jim dodá vláčnost i svěžest