Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Miskav1 uvařil 18. 1. 2013 13:39 Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miskav1 uvařil 18. 10. 2012 01:13 Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
15 foto Komisaři z průvodce Gault&Millau připomínají film Křidýlko nebo stehýnko, říká oceněný šéfkuchař Martin Svatek