Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Miskav1 uvařil 18. 1. 2013 13:39 Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miskav1 uvařil 18. 10. 2012 01:13 Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoce v Německu: Na stole nesmí chybět bramborový salát s cibulí a okurkami. Příprava je snadná, chuť osvěžující