uvařila 2. 4. 2021 12:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2021 12:20
maso kuřecí, smetana, broskve v mírně sladkém nálevu, omáčka sojová, máslo, petržel, olej, koření staročeské, sůl, pepř mletý
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z růžičkové kapusty: Šťavnaté kapustičky ve směsi ochuceného masa doladí k dokonalosti pikantní omáčka
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů