Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
mika59 uvařila 27. 10. 2016 14:47 Vepřové palce (panenka) v šalvěji a slanině s celerovým pyré 0 0 Okomentovat
Jak na vynikající zelí z cukety? Nejdůležitější je správné ochucení, od klasického ho pak nezpoznáte a můžete ho i zavařit na zimu
Co se jedlo za války: Recepty na vánočku bez vajec, med z margarínu nebo krém skoro z ničeho můžete zkusit i dnes
Video Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem