uvařil 21. 2. 2011 16:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 2. 2011 16:14
čokoláda bílá, čokoláda hořká, čokoláda hořká extra, cukr třtinový, cukr krystal, mléko, smetana, máslo, vejce, mouka polohrubá, mandlové aroma, škrob kukuřičný, džem z černých třešní, prášek do pečiva
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Arabská káva vás dostane vůní kardamomu i svou silou. Víte, jak ji správně uvařit?
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka