uvařila 28. 8. 2014 11:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2014 11:12
žampióny, cuketa, česnek, vejce, sýr niva, strouhanka, mléko, mouka polohrubá, petrželka, sůl, pepř, majoránka, uzenina
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Pečeme s Ivou: Tmavý žitný chleba připravíme velmi snadno. Nejlépe chutná s jemnou tvarohovou pomazánkou a pažitkou
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí