uvařila 1. 2. 2013 20:34
porce zapečených brambor
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2013 20:34
porce zapečených brambor
brambory, slanina anglická, sýr eidam, smetana ke šlehání, vejce, sůl, pepř, olej
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Holka u plotny radí: Jak udělat fantasticky šťavnatou zapečenou zeleninu?
Provensálské koření: Do směsi stačí jen pět druhů bylinek, důležité je jejich správné usušení a uložení v dobře těsnících nádobách
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno