Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
blazena.blazkova uvařila 28. 6. 2013 12:02 Žampionová omáčka s celerem a mandlemi a s těstovinami 0 0 Okomentovat
Popeleční středou končí Masopust a pro křesťany začíná 40 dnů půstu. Co se v tomto období nesmí dělat?
Staročeské škubánky s dokřupava osmaženou cibulkou a slaninou: Tajemství receptu je v mouce, která se pouze propaří pod pokličkou