uvařila 13. 1. 2013 19:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 1. 2013 19:01
pórek, brambory, vývar, koření kari, sůl, smetana zakysaná, mouka hladká, máslo
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 9. 6. 2024 07:50
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Jedlíkova cesta kolem světa: Původní verzi japonského sushi byste nepoznali!
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický