Jídelní lístek z roku 1974: Smažený řízek stál 9,90 Kčs, okurkový salát byl za 1,50 Kčs a nejdražší biftek s vejcem za 13 Kčs
Chyby při přípravě marokánek: Zjistěte, jak se jim vyhnout, aby bylo oblíbené cukroví křupavé a zároveň šťavnaté
Šéfkuchař radí, jak na dokonalý řízek: Klíčem k úspěchu je snadný fígl s trojobalem a správné smažení
Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Pět cuketových pomazánek: Jednoduchá s česnekem, pikantní s mrkví a chilli nebo fantastický cuketový tatarák
Jak na falešný boršč bez masa? Chuť vylepší osmažení zeleniny i správné koření, pak je výsledek dokonalý