Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Pikantní plecko s bramborovým knedlíkem a cuketovým zelím Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 120 min
Pečený bůček s cuketovým zelím a "frncochatými knedlíky" Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JanaDorazinova 140 min
Jak bude otevřeno na státní svátek 8. května: Detailní přehled otevírací doby obchodů na Den vítězství
Jak na křupavé skořicové jablečné chipsy: Jde to v troubě i ve friťáku a příprava je velmi jednoduchá
Zdravější brownies se obejdou bez pšeničné mouky, přidaného cukru i másla. Nikdo nepozná, že jsou z avokáda