Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Sojové / seitan / ROBI steaky v hořčičné marinádě - vegan Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Amy.Stoker7
Seitan à la kuřecí (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 jumano 60 min
Seitan, tužší verze (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 jumano 60 min
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo