Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Byla Johanka z Arku anorektička? Jedla málo, většinou suchý chleba zapíjela vínem s vodou, normální jídla její žaludek neudržel
Jak na plněné moravské knedle s jahodami podle šéfkuchaře Honzy z restaurace Kamin. S perníkovým posypem chutnají skvěle
Vepřová líčka s pomerančovou omáčkou a gratinovanou bramborou s alioli Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Miquel
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza