

Vepřová líčka na černém pivě
Suroviny
- 1-1,2 kg vepřových líček
- 4-5 cibulí
- 3 mrkve
- česnek
- sádlo
- sůl
- mletý pepř
- kmín
- plechovka černého piva
Postup přípravy receptu
Očištěná líčka překrájíme na stejně veliké kusy, potřeme je rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme a okmínujeme.
Cibule pokrájíme, mrkev nahrubo nastrouháme a všechnu zeleninu dobře osmažíme na sádle.
Osolíme ji a poklademe připravenými kousky masa. Pekáček zakryjeme a dáme péct do trouby na 200°C.Po 30 minutách pečení zalijeme polovinou piva, zbytek přidáme po další půlhodině a dopečeme odkryté.
Podáváme s kynutým knedlíkem a dušeným kysaným zelím.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 292 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Vepřová líčka na černém pivě
K receptu nejsou žádné komentáře.