Vepřová líčka na černém pivě

cathleen Kuchařka: cathleen

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1-1,2 kg vepřových líček
4-5 cibulí
3 mrkve
česnek
sádlo
sůl
mletý pepř
kmín
plechovka černého piva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěná líčka překrájíme na stejně veliké kusy, potřeme je rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme a okmínujeme.

  2. Cibule pokrájíme, mrkev nahrubo nastrouháme a všechnu zeleninu dobře osmažíme na sádle.
    Osolíme ji a poklademe připravenými kousky masa. Pekáček zakryjeme a dáme péct do trouby na 200°C.

  3. Po 30 minutách pečení zalijeme polovinou piva, zbytek přidáme po další půlhodině a dopečeme odkryté.
    Podáváme s kynutým knedlíkem a dušeným kysaným zelím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 292 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová líčka na černém pivě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřová líčka na černém pivu vepřová líčka vepřová lička na černém pivě vepřová líčka na pivu vepřové líčka vepřová líčka recept vepřová líčka recepty líčka na černém pivu veprove licka na cernem pivu recept na vepřové líčka vepřové líčka na pivě recept veprova licka na pivě vepřová licka na černém pivu a medu veprova lcka na cenem pivu recepty vepřové líčka vypecky z veprovych licek bůček s kysaným zelím na černém pivu vepriva licka na černém pivu veprove na cernem pivu recept na vepřová líčka na černém černém pivě

Zapomněl/a jsem heslo