Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Vepřové plátky s liškami, medvědím česnekem a baby špenátem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 maris 65 min
Pečené kuřecí stehno na kapustičkách a baby karotce Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 JanaDorazinova 50 min
11 foto Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava