Patizon z pánve

Lidus Kuchař: Lidus

Doba přípravy: 25 min. 2-3 porce Zeleninová jídla 1 názor

Suroviny

1 patizon
olej
česnek
klobása
vejce
sůl
koření dle libosti
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájet patizon a klobásu na malé kostičky.

  2. Na pánev nalít trošku oleje.

  3. Na olej dát nakrájený patizon, posolit, dát koření - směs dle libosti, já dávám na čubricu, dusit.

  4. Když je patizon z půlky hotový, přidáme klobásu, česnek, dodusíme.

  5. Přidáme vejce - počet dle chuti, já dám 5 vajec, zasmažíme.

Poznámka

Do základu se může dát i cibule.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Patizon z pánve

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Chutilo, mám rada všetky typy tekvíc, dýň a od nich odvodených druhov a s vajíčkom je to dobré. Nepridala som nijaké korenie, až hotové som posypala kôprom, ten mi k tejto zelenine sedí.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: recept patizon recept na patizon patizon recepty na patizon patizon recepty patizon recepty placky recept na patyzon recept patyzon patizon priprava recepty z patisonů recepty na patyzon příprava patisonu top recepty patizon příprava patizonu recepty s patisony recepty na patisony recept na patison patizon recepty placka recepty patizon patizony recepty

Zapomněl/a jsem heslo