Vepřové plátky s liškami, medvědím česnekem a baby špenátem

maris Kuchařka: maris

Vepřové maso 16 názorů

Suroviny

4 plátky z vepřové krkovičky
1 velká cibule
malá hrst sušených lišek
1/2 lžičky chilli pasty (nemusí být)
svazek medvědího česneku
2 hrsti baby špenátu
200 ml vývaru
olej
1 lžíce másla
sůl
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, máslo a zprudka opečeme plátky masa, které jsme na okrajích nařízli.

  2. Osolíme je, přidáme nakrájenou cibuli, houby a krátce společně orestujeme. Podlijeme vývarem, přidáme chilli a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme jemně pokrájený medvědí česnek a baby špenát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 148 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové plátky s liškami, medvědím česnekem a baby špenátem

1 2

Tématické fráze: vepřové plátky na liškách vepřové plátky na kámen platky na liskách vepřovy plátek s medvědím česnekem vepřové s liškami veprove na liskach recepty se špenátem vepřové plátky pečene vepřeve veprovy platek s liskami zapečené vepřové plátky s liškami

Zapomněl/a jsem heslo