Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak na tu úplně nejlepší česnekovou pomazánku? Tvaroh může nahradit lučina, strouhaný sýr dodá další rozměr chuti
Pštrosí vejce ze tří druhů masa, s baby špenátem a brambory se špenátem a cibulkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 100 min
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Osvěžující domácí limonáda z ovocných pecek chutná dětem i dospělým a nestojí skoro nic, takhle snadno se dělá
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás