Maso s kečupem a okurkou

Suroviny

500 g vepřové kýty (nebo také zadní hovězí)
2 hrnky vývaru (já používám bujon)
3 cibule
1-2 sladkokyselé okurky
1 bobkový list
2 lžíce kečupu
olej
1 lžíce hl. mouky + asi 50 ml vody = zamíchat

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky nebo kostky. 5-6 minut opékáme na rozpáleném oleji a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, kečup, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, vyjmeme bobkový list a přidáme mouku rozmíchanou ve vodě a provaříme cca 20 minut.

  2. Mezitím na malém množství oleje opečeme dozlatova cibuli pokrájenou na půlkolečka a přidáme ji k masu a také přidáme na drobno pokrájené okurky, promícháme a společně prohřejeme.

  3. Podáváme s rýží nebo opečenými brambory.

Komentáře k receptu Maso s kečupem a okurkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřový kebab vepřový tatarák tatarák z vepřového masa veprovy tatarsky biftek kebab recept vepřový kebab recept vepřový tatarák recept vepřové maso recepty recepty hovězí maso kýta zadní recept na vepřoví tatarák veprovy na kebab veprovi tatarák tatarské nudličky s rýží vepřový kebab recepty kebab recept wikipedie tatara veprovi hovezi tatarak recept 500g kebab podle jany remkové recept na vepřový tatarák hovězí tatarák recept