Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,38 g |
Tuky | 176,84 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 17,85 g |
Sacharidy | 135,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečeme hovězí a jehněčí maso, přidáme byliny, česnek, ocet, kapary, koření a sůl. Přidáme několik lžic vody či vývaru a dusíme přibližně 20 minut.
Krok 2: Přidáme vepřové maso a necháme zvolna vařit asi 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Přidáme zbývající masa a necháme zvolna vařit dalších 10 minut.
Krok 3: Přidáme všechny zbývající přísady a podle potřeby přidáme vodu. Necháme zvolna vařit, dokud není zelenina měkka, dle chuti osolit. Podáváme horké s několika plátky avokáda a s bílou rýží.
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Moje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 13 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
Tereziena před 24 minutami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 1 hodinou
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 7 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 9 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 9 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 9 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 10 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 10 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 11 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak rezat maso,
polevka sancocho,
sankocho,
san cocho,
jak řezat hovězí maso,
sansocho,
jak řezat maso po,
karibské maso jehněčí,
san cocho jidlo,
pokrm sancocho,
sancocho polévka recept,
dušená salsa,
vepřovo-jehněčí klobásy,
kilo jehněčího,
jak řezt hovězí maso,
dominikanska kuchyme,
sancocho,recept,
kuřecí maso 7 bylin
Suroviny:
maso jehněčí,
klobása,
bůček,
maso hovězí,
kuře,
žebra,
šunka,
citron,
česnek,
olej,
pepř zelený,
cibule,
celer řapíkatý,
brambory,
kapary,
kukuřice sterilovaná,
koření oregáno,
tymián,
koriandr,
ocet,
tabasco
Komentáře (6)
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.