Jehněčí s cuketou

hemriettas Kuchařka: hemriettas

Doba přípravy: 3 hodiny 6 porcí Jiné maso 8 názorů

Suroviny

1 kg jehněčího plecka
menší cuketa
malý protlak
masox
feferonka
cibule
česnek
sůl
sádlo
mouka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zesklovatíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, přidáme masox a nakrájenou feferonku a dusíme-jako guláš.

  2. Cca po hodině dušení (dle tuhosti masa, mělo by být tak napůl), přidáme nastrouhanou cuketu, protlak a utřený česnek. Ten dle chuti každého.

  3. Dusíme maso do měkka, případně podléváme vodou a na konci zahustíme trochou mouky.

  4. Cuketa v chuti téměř není poznat a vytvoří šťavnatou omáčku.

    Příloha je možná i rýže a těstoviny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jehněčí s cuketou

Tématické fráze: jehněčí sádlo jehněčí sádlo skopove cukety jehněčí plec z cuketou jehněčí guláš s cuketou jehněči jak dlouho se musí dusit skopove s cuketou vařene jehneči recepty příprava jehněčího plecka jehněčí maso s cuketou jehněčí cuketami

Zapomněl/a jsem heslo