Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené brambůrky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 1. 2010 21:38

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tereza a denis

8. 9. 2014 19:34

dělali sme je podle tohoto receptu že jo denisi jojo terko . Fakt super.Terezie a Denis

BILKOVAI BILKOVAI

28. 8. 2013 18:50

Dnes jsem udělala brambůrky ze šlupek. Brambory máme domácí, s pěkným hladkým povrchem. Tyto brambůrky mají výraznější bramborovou chuť. Vyzkoušejte. Jsou stráááášně dobrý :-p:-*;-):yes: P.S. Krájela jsem je škrabkou na brambory;-)

Sandra

1. 6. 2013 19:17

Úžasnééééé.. teď je smažíme a pomalu hned užíráme :D fakt boží :) Když už hřešit tak pořádně :-8:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Mirule Mirule

23. 3. 2011 10:40

+:yes: jsou vynikající:-p:-p:-p v dětství nám je dělávala mamča a byly hned pryč:-O:-D

Marsi Mesi

22. 3. 2011 23:38

Bohužel takhle hřeším i já:-( ale fakt jsou výborné a jak psala Jana R. i u nás jsou oblíbené hlavně ty klasické "hospodské" brambůrky, to nemůžete přestat a pak je mi vždycky blbě..no dobře mi tak:-/:-D:-)):-)):-)):yes:

lemeL lemeL

22. 3. 2011 19:28

Jsou fakt super tyhle domácí brambůrky, udělala jsem jen ze dvou brambor a stačilo nám (mě a příteli) :-) k televizi :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

5. 1. 2010 14:22

Což o to, já bych si tu práci s nima dala, ale když ono se po nich tloustne.;-( A já když začnu, tak nevím, kdy přestat. Takže dělám velmi zřídka. A teď po vánocích bude dlouháá pauza.:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2010 13:41

Iveto, taky je sem tam dělám, ale jak píše janatka, jsou pryč, než se dofritují.;-) Když si vzpomenu, jak začaly různé chipsy s různýma příchutěma a člověk je musel mít za každou cenu a jen ty byly ty dobré a dnes se všichni dívají po tady těch klasických "hospodských" brambůrkách, tak žasnu.:-) Tyhle jsou a vždy byly nejlepší. Kdysi jsme je dělali v restauraci u nás v Bonveru a dávali se do šatny šatnářce na prodej;-). Myslím, že stály 7 kč?:-O a byl jich veliký pytlík. Dneska? Brečela bych nad tou cenou a tak pokud brambůrky, tak jedině tyhle domácí.;-)

janatka janatka

5. 1. 2010 12:41

Jsou vynikající,:yes:když je doma dělám (není to často),protože to děti zbaští ještě dříve:-(, než se mi podaří ufritovat jich více najednou.Je to docela dost práce okolo toho a nejvíce to smažení zabírá dost času.

Paprika Paprika

5. 1. 2010 08:01

Máš můj obdiv :yes:, já bych se s nima doma asi nedělala.:-8, ale miluju je :-p:-p. Škoda, že je to tak nezdravé a moje játra se mnou v jejich oblibě fakt nesouhlasí :-(:-(

BILKOVAI BILKOVAI

4. 1. 2010 22:24

Jé, omlouvám se, nevšimla jsem si, že už tady takový recept je. Když, tak ho vymažte:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2010 22:11

:-O:-O:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: domácí bramburky smazene bramburky brambůrky recept domácí brambůrky recept domácí smažené brambůrky recept na brambůrky recept na domácí brambůrky jak udělat domácí brambůrky brambůrky hospodské brambůrky jak se delaji bramburky jak udělat brambůrky smažené brambůrky recept recepty na brambůrky recept brambůrky recept na smažené brambůrky brambůrky jana nejlepší brambůrky bramburky domaci hospodské brambůrky recept

Suroviny: brambory, olej fritovací, koření grilovací, voda

TopRecepty.cz

Smažené brambůrky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GvN7