Pekáč pěti mas

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Doba přípravy: 45 min. Jiné maso 8 názorů

Suroviny

malá kuřecí stehýnka
2 plátky krkovičky
2 plátky krůtích prsou
1/4 kg uzeného bůčku
2 plátky vepřových jater
2 velké cibule
1/2 pórku
1 velká paprika čerstvá
3 mrkve
koření Gyros
libovolné koření
olej
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Stehýnka na třech místech nařízneme, ostatní maso nakrájíme na střední kousky. Cibuli překrojíme napůl a na čtvrt, rozebereme po jednotlivých slupkách. Ostatní zeleninu nakrájíme na špalíky a větší kousky.

  2. Kousky masa a zeleniny naskládáme do většího pekáče ( maso nemá být na sobě, ale v jedné vrstvě ), pokapeme nepatrně olejem, dostatečně ochutíme kořením. Podlijeme vodou asi 4 dl a dáme do rozpálené trouby, na půl hodiny péci přikryté pod plechem na další půlhodinu pečeme odkryté. Podáváme s vařenými brambory, rozmačkanými do vypečené šťávy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pekáč pěti mas

Tématické fráze: pekáč na maso masový pekáč maso na pekac pekáč masa vše v jednom pekáči maso pekac maso z jednoho pekace recept na směs mas v jednom pekáči pekáč masa recept maso a zelenina v pekaci velky pekac masa větší pekáč kuřecí maso na pekáč maso v jednom pekáči recepty maso v jednom pekáči vše z jednoho pekáče maso a zelenina na pekáči pekáč 5 mas pekac masa a zeleniny recepty do pekáče

Zapomněl/a jsem heslo