Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Pórková polévka sváteční se zeleninou a polníčkovým svítkem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 honzam 40 min
Retro okénko: Koktejl Modrá laguna frčel nejvíc v devadesátkách, ale populární je dodnes, navíc v horku skvěle osvěží
5 foto Legendární televizní pořady o vaření: Na Babicovy dobroty nebo U Haliny v kuchyni se nedá zapomenout
Jak správně zalévat okurky: Důležitá je teplota vody, čas i správný postup, aby rostliny perfektně prospívaly
Těstoviny s uzeným, brokolicí, nivou a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Bibinka 70 min