Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Otestovali jsme netradiční točené zmrzliny v Praze. Zaujaly nás zmrzka jako borůvkový koláč i koncept z Nového Zélandu
Nakládané melounové slupky: Vynikající chuťovka, kterou využijete třeba ke grilovanému masu nebo k sýrům
Pappardelle s kuřecím masem, cuketou a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 3,5 Marie Svarcova 20 min
Vepřová panenka s pappardelle a hříbky na smetaně Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min
Kočičí svatba neboli šoulet: Levné staročeské jídlo z hrachu a krup skvěle vylepší kousek uzeného masa či slaniny
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud