Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s pappardelle a hříbky na smetaně

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

18. 5. 2021 11:59

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 287 kJ / 1 742 kcal
Bílkoviny27,31 g
Tuky137,49 g
Vláknina3,98 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 964 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy84,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, smetana ke šlehání, olej olivový, cibule šalotka, víno bílé, česnek, bylinky sušené, sůl, pepř mletý, koření, pappardelle, mouka hladká, vejce, olej, petrželka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s pappardelle a hříbky na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kY85