Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Panenka na minutku s pečenými brambory a zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 holka ze severu 80 min
Panenka na barevném pepři podávaná s brambory plněnými smetanovou klobásou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Eliza
Panenka na rozmarýnu, brambory plněné špenátem Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Drahos z kamene 25 min
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!
6 foto Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?