Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Kuřecí kapsa se šunkou a nivou s brambory - z parního hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Merylas 40 min
Brambory se zeleninou, kuřecím masem a sýrem v parním hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 JanaDorazinova
Královské chutě: Princezna Charlotte má ráda pálivé kari, olivy ke svačině a s maminkou Kate peče tuhle pizzu
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém