Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový špíz v parním hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

21. 12. 2009 18:24

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 492 kJ / 835 kcal
Bílkoviny126,00 g
Tuky31,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,57 g
Sodík 459 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Snad jsem to napsala srozumitelne recept jsem nekde cetla na internetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Saša

29. 8. 2014 19:23

Já bych takový starosti neměl,kdybych viděl tu špínu kolem do kola.
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.:-(

Marsi Mesi

17. 5. 2013 21:44

Já tedy parní hrnec nemám, ale ten recept si ukládám, protože špíz vypadá opravdu moc dobře:-))a posílám bodíka:-)):yes:

alca2

17. 5. 2013 19:24

faraonka:těstoviny jsem ještě nezkoušela, ale rýže je výborná - klasicky na hrnek rýže jeden a půl hrnku vody, lžičku soli, kapku oleje a my jsme zvyklí hřebíček a příp. kousek cibule. Zapnu na 35 min. Po ukončení ještě ochutnám, zda je opravdu hotová.

faraonka

21. 12. 2009 21:14

Urcite me to chutna a brambory nejvic

simko.jit

21. 12. 2009 20:59

:-/ zatím se pořád parnímu hrnci bráním. ale - pro žlučnikáře a dietáře - určitě neocenitelná věc.:yes:

faraonka

21. 12. 2009 20:57

Ne ta ruze u dcery na zahrade kupodivu ji tam maji 3rok a moc se o ni nestaraji.ja jim odtrhavam jen odkvetle kvety.

samouk

21. 12. 2009 20:23

Mě taky ne, ale teď odbočím od vaření,jestli můžu, jak máte v záhlaví u profilu tu růži, to pěstujete opravdu Vy? Pokud Vás do března nenaštvu svými komentáři, tak bych přijel na školení o růžích. Mám to k Vám asi 25 km.Je to na Vás. Díky

faraonka

21. 12. 2009 19:55

samouku je to dobry nazor ja jsem to zkousela a nepovedlo se ani ryze ani testoviny

samouk

21. 12. 2009 19:46

Faraonko, máte pravdu, s rýží a těstovinami je moc sr...Ty se do pařáku nehodí.Na to je lepší tzv.rýžovar, tam uvaříte prakticky zeleninovou rýži i rizoto a na těstoviny je ideální hrnec s vodou. Je to ovšem jen můj názor.

Amira

21. 12. 2009 19:09

faraonko, vpravo nahoře u receptu je mezi jinými ikonka foťáčku, přes ni ty další fotky určitě vložíš.

faraonka

21. 12. 2009 19:06

Chtela jsem dat vice fotek ale nejde to dam to k memu profilu

faraonka

21. 12. 2009 19:05

Jeste jsem v mych poznamkach nasla .Muz v domacnosti-recepty parni hrnec podle toho jsem delala ty knedliky .Taky to tam vlozim az zdokumentuji.A jeste tu mamVareni.cz_varime v pare -tam jeto popsane perfektne.Jak pise samouk jde v tom vse akorat tastoviny se mi moc nevedly trvalo to dyl nez kdyz je varite ve vode .Ryze taky je tam jeste takova misticka n ryzi ale podle me je mala tak na 1az2 porce.Jinak hlavni nadoby co vidite na obrazku tak maji dirky proto je na ryzi jina nadobka ktera se vklada do te dirkate ale jak rikam je mala.Ale muze se nahradit vetsi jakakoliv ale plasova,nebot teplota pary je vysoka.

Amira

21. 12. 2009 19:05

Taky mám parní hrnec a je to fakt dobrý pomocník. Vařim v něm jako samouk i knedlíky, brambory ani nesolím a jsou skvělé. Dobře popsáno je to tady
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...

Eliza

21. 12. 2009 18:59

Moc děkuji za odpovědi :-). Já nevím proč, ale měla jsem pocit, že je to na vaření rýže. :-8:-8 Tak jsem ráda, že vím, že je to dobrá věc. Díky. :-K

faraonka

21. 12. 2009 18:57

Devcata zadejte si parni hrnec recepty aje tam toho hodne

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty v parním hrnci rýžovar recepty těstoviny v parním hrnci recepty pro parni hrnec recepty k parnimu hrnci vaření těstovin v parním hrnci varime v parnim hrnci recepty pro ryzovar parní hrnec recepty jatra varena v pare vaření v parním hrnci recepty rýžovar vaříme pro žlučníkáře dietně v parnim hrnci recepty charakteristika drůbežího masa rýžovar kuchařka k parnímu hrnci jak vařit těstoviny v parním hrnci jak se vaří v parním hrnci co se da vařit v parním hrnci

Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, slanina, olej, koření grilovací

TopRecepty.cz

Játrový špíz v parním hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91mB