Nejlepší karamelizovanou cibulku připravíte za necelou hodinu. Důležitá je trpělivost a nízká teplota, pak obohatí různá jídla
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Hovězí kližka na cuketě a okurkách z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Anna Kocikova 280 min
Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 280 min
Vepřové kotlety v alobalu: Maso je báječně šťavnaté a měkké, rajčata a papriky dodají další rozměr chuti
Holka u plotny peče: Škvarkové tyčinky bez kynutí voní česnekem, krásně křupou a na stole se po nich jen zapráší
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?